#LivetpåDanvik, første semester, desember

Vi redigerte filmen ferdig og stilte den ut i boksen den femte desember. Jeg fikk lov til å skrive på den gamle skrivemaskinen.
IMG_5938
IMG_5935
Skolen ble pyntet til jul og vi begynte å bli klare for ferie. Jeg dro likegreit til Oslo og var sammen med Philip og LA fra onsdag til søndag, tok trikk og t-bane og så på fine bygninger. Vi spora opp Lady Gaga-danseren Mark på Karl Johan og tok bilde med ham. Vi dro selvfølgelig også til Telenor Arena for å se heltinnen vår live.

IMG_6118 IMG_6138 IMG_6147 IMG_6117
IMG_6176IMG_6163
Vi gikk på godteributikk på en søndag og på Mathallen og spiste Red Velvet Cupcake. Kjøpte dyr bringebæriskrem og drakk te på Tea Lounge på Grünerløkka. Jeg hadde gullneglelakk og drakk vin på fest på Torshov.
IMG_6248 IMG_6265 IMG_6280 IMG_6231 IMG_6279 IMG_6285 IMG_6214 IMG_6205I løpet av de fem dagene i Oslo, måtte jeg tilbake til Danvik for å være en del av klassens Danvik-kveld som arrangeres noen ganger i måneden. Det var høytopplesninger fra egne tekster og ordboka og vi gjorde narr av oss selv som deprimerte forfattere som ingen legger merke til. På søndagen måtte jeg litt motvillig tilbake til skrivingen og antologi-forberedelse, men det var greit å komme tilbake når gangen vår var vakkert pyntet med greiner og nisser på veggene.
IMG_2195
Jeg var en av fem med i Secret Santa, og vi åpna gavene søndagen før juleferien. Vi hadde selvsagt julenisse og gjetting etterpå. Jeg ga Mozart-kuler til Kari og fikk vinglass av Kristine. En kveld fylt av latterkramper, sinnssyke bilder og synging av En stjerne skinner i natt på døren til vettskremte danvikinger.
IMG_6302 IMG_6343 IMG_6290
Fotoklassen hadde utstilling i gymsalen og hadde kule bilder og effekter og snacks og «champagne».
IMG_0979
På tirsdag var det juleavslutning og vi tok på oss finstasen for et bedre måltid i matsalen. Mens vi ventet på maten, fortalte noen en rar vits om mannen med de grønne ping-pong ballene. Jeg fikk fylt paprika, en slags innbakt potet, grønnsaker og fruktcocktail til dessert i stedet for riskrem og ribbe. To elever fra klassen min fikk holde tale, en til kvinnene, en til herrene.
IMG_6371 IMG_6381 IMG_6400
Gymsalen var pent pyntet for juleavslutning med korsang og Tre nøtter til Askepott-parodi av lærerne. Siden vi har vært så snille, kom nissen og ga oss godteri.
IMG_6403 IMG_6422 IMG_6450 IMG_6452
Så var det klem og adjø for noen av oss. Dagen etterpå var det julefrokost og pakking. Og med det, var første semester på Danvik over.

På søndag drar jeg tilbake til Drammen, klar og opplagt for andre semester. Tiden har gått så uendelig fort!

Reklamer

Om frecklenotes

liker Frank Sinatra, mørkmørkmørk sjokolade, blåbærte, Leo Tolstoj og gamle filmer.
Dette innlegget ble publisert i Fotografering, Minner, Opplevelser, Skole og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til #LivetpåDanvik, første semester, desember

  1. Johanne sier:

    Så mange opplevingar! Tida flyr verkeleg. Håpar det nye semesteret bringer nye eventyr!

  2. frecklenotes sier:

    JA! Takk og det samme til deg! :)

Sett inn notater her:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s